Не хочу брати участь в виправдувальному вироку: чому зоряний адвокат відмовився від Єфремова

Адвокат Олександр Добровінський розповів, що представники Єфремова зверталися до нього за допомогою, однак він вирішив надати послуги постраждалій стороні, причому безкоштовно.


За словами Добровінського, він відмовився захищати артиста не тому, що боїться програти, а тому, що впевнений, що виграє справу. Ось тільки брати участь в виправдувальному вироку за скоєне Єфремовим адвокат не хоче, пише paparazzi.ru.

«Сім'я Сергія Захарова звернулася до мене з проханням допомогти їм добитися справедливості. І мене підкупило їх бажання на прикладі свого сімейного горя дати можливість нашому суспільству винести важливий урок: водіння в нетверезому вигляді може призвести до великої трагедії багатьох людей», - пояснив Добровінський.

Нагадаємо, кілька днів тому актор Михайло Єфремов перебуваючи в алкогольному та наркотичному сп'янінні став винуватцем ДТП, що забрала життя 57-річного кур'єра з доставки продуктів Сергія Захарова. Сьогодні відбулися похорони чоловіка. За скоєне артисту загрожує до 12 років позбавлення волі.

Материалы по теме