Боговін офіційно очолив Запорізьку область (ФОТО)

Новим головою Запорізької обласної державної адміністрації (ОДА) призначений Віталій Боговін. На цій посаді він змінив Віталія Туринка.


Відповідний указ опубліковано на сайті президента.

"Призначити Боговіна Віталія Вікторовича головою Запорізької обласної державної адміністрації", - йдеться в указі.

Як повідомляє Укрінформ, голову Запорізької обласної державної адміністрації Віталія Боговіна офіційно представив заступник глави Офісу Президента України Сергій Трофімов.

"Присутні одночасно два голови ОДА: колишній і майбутній. Ми тут, щоб почути звіт про роботу Віталія Туринка і представити програму діяльності Віталія Боговіна. Для обох Віталіїв Вікторовичів сьогодні переламний день. Хочу подякувати Віталію Туринку, він залишається в команді і буде працювати на центральному рівні", - сказав Трофімов, після чого вручив Боговіну посвідчення голови ОДА.

Разом із заступником голови Офісу Президента Сергієм Трофімовим до Запоріжжя приїхали міністр МВС Арсен Аваков, генеральний прокурор України Ірина Венедіктова, голова СБУ Іван Баканов і віцепрем'єр Михайло Федоров.

"Я готовий до відповідальності, буду втілювати програму розвитку області", - заявив Боговін.

Нагадаємо, що на представлення нового голови Запорізької ОДА Віталія Боговіна вирушила делегація українських ТОП-посадовців.

Материалы по теме