Представлення нового губернатора: до Запоріжжя вирушив «десант силовиків»

Делегація українських ТОП-посадовців летить до Запоріжжя на представлення нового голови Запорізької ОДА Віталія Боговіна.


Про це пише УНН з посиланням на повідомлення у Telegram-каналі заступника керівника Офісу Президента України Сергія Трофімова.

«Летимо до Запоріжжя представляти нового голову ОДА. Такої «висадки десанту» силовиків в уяві керівників областей ще не було», - написав Трофімов.

Так, на опублікованому фото Трофімова присутні: генеральний прокурор Ірина Венедіктова, глава МВС Арсен Аваков, голова СБУ Іван Баканов, віце-прем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, а також, власне, сам Сергій Трофімов.

Як нагадує видання, 20 травня Кабінет міністрів погодив звільнення Віталія Туринка з посади голови Запорізької обласної державної адміністрації. Новим головою Запорізької ОДА призначено Віталія Боговіна. Рішення про призначення ухвалили на підставі указу Президента. Під час свого представлення на засіданні, Боговін розповів, що не має досвіду роботи на держслужбі, проте скористається своїм досвідом ведення бізнесу.
 

Материалы по теме

Министр внутренних дел Арсен Аваков назвал заявления участника украинской делегации в ТКГ Витольда Фокина о всеобщей амнистии и особом статусе для всего Донбасса не отвечающим национальным интересам.