Бердянськ затопило зливою

В ніч з неділі на понеділок, 27 липня, на Бердянськ ринула злива з грозою.


Курортне місто Бердянськ в Запорізькій області, що знаходиться на узбережжі Азовського моря, затопило потужною зливою в ніч на 27 липня. Вулиці перетворилися на річки, в яких люди бродили майже по коліно у воді, а автомобілі з сухопутного транспорту практично перетворилися на водний.

Всього за одну ніч Бердянськ залило 49,2 мм опадів. Дощі йшли всю ніч до самого ранку. На певних ділянках нижньої частини міста рух транспорту і пішоходів по тротуарах помітно ускладнено.

Крім того, що дощова каналізація не справлялися з дощами, без електрики залишилися окремі райони міста. Були знеструмлені насосні станції водоканалу.

Зараз бригади працюють на ТП у Військовому містечку і в мікрорайоні Скловолокно. У центі міста затоплено, роботи продовжать коли зійде вода. На Косі після попадання блискавки аварія на високовольтній лінії. Чекають відповіді від високовольтної бригади про необхідність вишки висотою 24 метра.

У нижній частині міста підтоплені вулиці Італійська, Перемоги, Праці, Свободи. Зливова каналізація пропускає воду, заторів немає.

Материалы по теме