Сюжети з передової, світлини з окопів, розповіді, записані в бліндажах: журналісти в ООС

Військові ООС привітали журналістів з професійним святом.


Прес-служба штаба ООС на сторнці у соцмережі Facebook 6 червня привітала українських журналістів з професійним святом і виклала світлини медійників з району проведення операції Об'єднаних сил.

«Ваші сюжети з передової, світлини з окопів, розповіді, записані в бліндажах доносять українському суспільству та світу об’єктивну картину про нашу війну за незалежність, війну з російським агресором.

Ваша патріотична позиція, неупередженість і правдиве слово є потужною зброєю проти ворожої пропаганди, «фейків» та відвертої брехні. Ця копітка та вкрай необхідна праця дозволяє успішно протистояти інформаційним атакам загарбників. Лише разом ми здатні здобути перемогу у війні, яку веде проти нас Російська Федерація.

Дякуємо вам, що не припиняєте розповідати про мужність та героїзм наших воїнів, про те, чим жертвують військові тут, на Донбасі, аби в Україні панував мир та спокій. Ми це цінуємо і надзвичайно вдячні за вашу роботу.

Від всього особового складу Об’єднаних сил щиро вітаємо вас, шановні журналісти, з професійним святом та бажаємо завжди бадьорого настрою, творчої наснаги та успіхів в реалізації найсміливіших задумів і планів!»

 

Материалы по теме

Представители Европейского союза отправятся с визитом в Донбасс, а сопровождать их будет заместитель председателя Верховной Рады Украины Руслан Стефанчук.