«Перемир'я»: на Донбасі окупант поранив бійця із Запоріжжя

Снайпер окупантів важко поранив бійця походять із Запорізької області. Шанси на виживання крихітні.


За даними прес-центру ООС, в четвер, 23 липня в результаті обстрілу постраждав 38-літній боєць Костянтин Оверко. Ворожий снайпер запустив в нього кулю, і в українського військового розвинувся жовчний перитоніт. Ефективне ліки, щоб точно допомогло, коштує 40 тисяч гривень за ампулу, а в Україні  його немає. Лише воно може врятувати життя чоловікові, який кожен день захищає Україну, ризикуючи своїм життям.

Пізніше, волонтер Тетяна Щукіна розповіла, що потрібну суму їй допомогли зібрати волонтери, залишилося тільки доставити ліки в Україну.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Донбасі російські окупанти в черговий раз порушили режим припинення вогню і атакували позиції українських героїв. Без потерпілих не обійшлося – від рук бойовиків постраждали четверо військовослужбовців.

Як повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил, 23 липня незаконні збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню. Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», противник на світанку відкривав вогонь у бік українських опорних пунктів поблизу Старогнатовки».

Материалы по теме