Медзаклади Луганщини та Донеччини отримали меддопогу від ООН та ЄС

Про це повідомляє прес-служба ПРООН Україна.


ПРООН за кошти Європейського Союзу надала медичному персоналу Донецького обласного центру екстреної медичної допомоги сотню комплектів протиепідемічного одягу для бригад швидкої допомоги Донецької області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У рамках Програми до медичних закладів Донеччини та Луганщини також передано понад сімдесят літрів високонцентрованого антисептичного засобу. Концентрат буде розподілено Департаментом охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації між шістьма закладами охорони здоров’я першої черги реагування. Департамент охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації передав отриману допомогу КНП «Сєвєродонецька багатопрофільна лікарня», яка була визначена, як базова для Луганської області у лікуванні коронавірусної інфекції з наявним кваліфікованим персоналом та облаштованими відділеннями.

Довідково.

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Материалы по теме