«Всё хорошо, прекрасная маркиза»: Разумков не бачить катастрофи

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков не вважає падіння рейтингу президентської партії «Слуга народу» катастрофічним.


Таку позицію він висловив під час ефіру програми «Право на владу». На думку Разумкова, це комплексне питання, що пов'язано з втіленням реформ. Водночас він вважає, що Раду публічно критикують часто, тому падіння рейтингу провладної партії завжди буде неминучим за будь-якої влади. З погляду політтехнолога Разумков сказав, що будь-яка влада рано чи пізно втрачає рейтинг. Він також додав, що наразі зарано оцінювати провали влади, а також й позитивні результати.

«Я нічого катастрофічного не бачу. Трохи є просідання, але це не те, що ми бачили в інших політичних силах в минулому», – наголосив Разумков.

Спікер також зазначив, що країна фактично продовжує жити в межах виборчого процесу, бо між парламентськими та місцевими виборами пройшло вкрай мало часу.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня. На них обиратимуть міських голів та депутатів селищних, міських та обласних рад.

 

Материалы по теме

Командувач Військово-морських сил Збройних сил України, контр-адмірал Олексій Неіжпапа зазначає, що введені проти Російської Федерації міжнародним співтовариством санкції не змусили Росію відмовитися до захоплення українських територій.