У «ЛНР» влаштували сафарі на дезертирів

У населеному пункті Любимівка, що на тимчасово окупованій території Луганської області, представники так званого «МВС ЛНР» затримали колишнього «ополченця», який втік з військових формувань окупаційних військ Російської Федерації.


Під час полювання на дезертира той розпочав перестрілку і застрелив двох так званих «міліціонерів» та намагався вивести і сховати їхні трупи відрубавши їм кінцівки, для того, щоб тіла помістилися в багажник автомобіля. Так звана «міліція» відправила на другу спробу затримання бійців «батальйону спеціального призначення «Беркут». Ополченець так не хотів повертатися до незаконних збройних формувань, що відкрив вогонь по «Беркутівцям», з РПГ та закидав їх гранатами. Ті ганебно втекли залишивши зброю. Затримати розлюченого дезертира змогла лише третя група представників незаконної влади. Непевно у колишнього «ополченця» вже не було чим відбиватися.

Відомо, що жертвами «ополченця», які були в складі першої групи «МВС ЛНР», стали Руслан Бікінін та Сергій Чумаков – обидва числяться у БД «Миротворець».

Материалы по теме